Skip to main content

Wat is op afstand het meest persoonlijke cadeau in deze tijd?

Hoe fijn is het om juist nu aan jouw medewerkers of klanten te laten weten hoe belangrijk ze voor jou zijn? Om ze te bedanken voor wat ze voor je doen of wat ze voor je betekenen? Op een manier die ze juist nu nodig hebben; een schouderklopje, dat steuntje in de rug, een andere kijk, een sprankeling, een inzicht… Kortom; een blijk van jouw waardering voor wat zij voor jou betekenen!

Dat kan nu op een leuke, inspirerende en persoonlijke manier! Met een droomuitleg of een coaching-sessie. Een duurzaam cadeau voor meer rust, inzicht, richting en voldoening in deze tijd! Geef het nu cadeau! Bel mij op (+31)06-41764393 of stuur een mailtje naar stijn@in-venture.nl waarin je aangeeft welke sessie je wilt geven aan wie en welke speciale boodschap jij wilt dat ik op de cadeaubon zet voor de persoon aan wie je het cadeau geeft.

Kies een coaching-sessie

Droomuitleg

Dromen spreken tot de verbeelding. Ze hebben iets mysterieus. Sommige dromen vervliegen; het ene moment weet je ze nog en dan zijn ze ineens weg. Andere dromen kunnen heel intens zijn en lijken net echt.

Heb je aparte dromen in deze tijd en wil je weten wat ze jou te zeggen hebben? Dat kan via een persoonlijke droomsessie. Dromen zijn boodschappen van je onderbewuste die jou wat te vertellen hebben. Dromen kunnen een heel waardevolle manier van zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling zijn. Door met dromen aan het werk te gaan, vergroot je het contact met je eigen wijsheid en intuïtie.

Via deze droomuitleg kan je erachter komen wat die boodschap voor jou kan zijn. We onderzoeken samen via ZOOM of Skype wat voor boodschap jouw droom in zich heeft en hoe het jou kan helpen in jouw dagelijkse leven!

Kosten: € 75,-*
Drieluik (Droomuitleg, Coaching en Coaching met Insights Profiel): € 325,-*

* tijdelijk aangepaste tarieven, excl. btw. Aanbieding is geldig t/m 31 mei 2020, cadeaubonnen zijn heel 2020 geldig.

1-op-1 Coaching

In deze onzekere tijden worden veel mensen geconfronteerd met angsten; zorgen over hun toekomst, stress, spanning. Hoe ga je nu om met de work-life balance, de druk die thuiswerken met zich meebrengt; het isolement, geen fysiek contact meer met vrienden en familie, niet meer uit eten.

Voor die mensen kan 1-op-1 coaching op afstand een mogelijkheid bieden om hun hart te luchten, om weer even orde op zaken te stellen, om ruimte te maken en er weer met frisse moed tegenaan te gaan. Naast het uiten van zorgen die mensen nu hebben, kan het vaak ook helpen om juist in deze tijd te kijken naar je persoonlijke ontwikkeling en hoe je door bijvoorbeeld anders met angsten of bepaalde gedachtes om te gaan, je een heel andere draai kunt geven aan je situatie. Juist nu is het fijn om én ruimte te maken voor het uiten van je zorgen én te kijken naar mogelijkheden om jezelf en anderen te inspireren en te motiveren.

Ken je iemand die het moeilijk heeft in deze tijd en wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken? Stress, spanning, angst, onzekerheid over de toekomst zijn thema’s die nu bij veel mensen spelen. Geef een coaching-sessie cadeau. Dit kan live of via ZOOM of Skype.

Kosten: € 75,- per sessie of 3 sessies voor € 200,-*
Kosten incl. Insights Profiel: € 200,-*
Drieluik (Droomuitleg, Coaching, Coaching met Insights Profiel): € 325,-*

* tijdelijk aangepaste tarieven, excl. btw. Aanbieding is geldig t/m 31 mei 2020, cadeaubonnen zijn heel 2020 geldig.

1-op-1 Coaching incl. Insights Profiel

1-op-1 coaching kan ook worden ondersteund met een persoonlijk Insights Discovery Profiel. Met inzichten in jouw eigen gedragsvoorkeuren, sterke & zwakke punten, jouw waarde voor het team, inzicht in jouw blinde vlekken, hoe stress bij jou werkt en hoe je het beter kunt reguleren.

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel meer inzicht geeft in jezelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Kosten: € 200,-*
Drieluik (Droomuitleg, Coaching en Coaching met Insights Profiel): € 325,-*

* tijdelijk aangepaste tarieven, excl. btw. Aanbieding is geldig t/m 31 mei 2020, cadeaubonnen zijn heel 2020 geldig.

Hoe

werkt het?

  • Stuur mij een e-mail op stijn@in-venture.nl met wat je exact wil geven en aan wie;
  • Geef aan welke tekst je in de cadeaubon wil hebben, welke speciale boodschap aan de persoon aan wie jij het cadeau wilt geven. Dan zet ik dat ook in de pdf;
  • Geef aan wat je op je factuur wilt hebben en dan ontvang je die per mail.

Je ontvangt van mij een cadeaubon in de vorm van een pdf die je vervolgens kunt versturen aan de ontvanger.

Mocht je hier nog vragen over hebben stuur mij een mail op stijn@in-venture.nl of bel me op (+31)06-41764393.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring