Skip to main content

Onze

aangesloten begeleiders

In-Venture werkt graag samen met bevlogen, gepassioneerde en ervaren begeleiders. We delen een gemeenschappelijke aanpak van ervaringsgericht ontwikkelen en groeien en brengen daarnaast ieder een eigen unieke specialiteit in waardoor we complementair zijn aan elkaar en zo een prachtig team kunnen samenstellen per opdracht.

Sonja Thomann

Sonja Thomann

Balans is voor mij de basis van een gezond en gelukkig leven. Je lichaam kun je op verschillende manieren leren kennen en trainen. Ik geef trainingen op maat fitnesstrainingen of yogalessen, kies dat wat bij je past. Ook je geest vraagt naar balans. Vaak geeft eerst een persoonlijke crisis aanleiding tot vragen en tot groei. Ik begeleid jouw proces of je nu vragen over je relatie, je werk of jezelf hebt.

Marijn Jansen

Marijn Jansen

Met hart en ziel een bijdrage leveren aan moedig leiderschap, sterke teams en krachtige onderlinge relaties. Dat is waar mijn grote passie ligt. En omdat dat key is tot geluk en succes.

In mijn begeleiding verenig ik “hoofd en hart”. De verbinding van de doelstellingen van een team en leiders met zelfbewustzijn en bereidheid om je met hoofd en hart te verbinden aan elkaar. En dat vraagt om nieuwsgierigheid naar jezelf en je collega, openheid en moed.

Raymond Parlevliet

Raymond Parlevliet

Raymond Parlevliet is gecertificeerd Organisatiecoach. Bij hem staat de mens binnen organisaties centraal. Hij is ervan overtuigd dat organisaties groeien door meer uit mensen te halen. Door passies en talenten zichtbaar te maken en bewustwording van eigen gedrag en patronen. Raymond gelooft in onuitputtelijk ontwikkeling en vernieuwing.

Als ‘trusted advisor en organisatiecoach’ binnen diverse organisaties begeleidt hij (multi-disciplinaire) teams om hun eigen verantwoordelijkheid te vergroten voor maximaal effect en resultaat.

Pieternel Boer

Pieternel Boer

Het is mijn passie om mensen in beweging te krijgen. Als trainer en coach begeleid ik mensen die een persoonlijke of professionele vraag hebben. Eigenschappen die bij mij passen zijn: betrokken, enthousiast, sensitief, open, vriendelijk en met diepgang.

Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht en kenmerkt zich door beweging, echt contact, speelsheid en diepgang. In mijn training en coaching maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring in positieve psychologie, mindfulness, ACT, coaching en lichaamsgerichte therapie.

Wouter Craandijk

Wouter Craandijk

Als trainer, coach en begeleider richt ik me op het verhaal van degene die ik begeleid. Dit kan zijn de leidinggevende, het teamlid of het hele team. Wat zijn de vragen die er echt toe doen. Welke weg wordt belopen. En is het ook jouw weg?

Ik doe dat door letterlijk op pad te gaan en te ervaren wat dit met je doet. Door in deze drukke, roerige tijd juist te vertragen, stil te staan, te delen en te luisteren. Door ervaringen te beleven en te doorgronden. De gedachtenpatronen en gevoelens in kaart te brengen en daarop het handelen af te stemmen. En zo de mens in je meer zichtbaar te maken. Ik doe dit op een positieve, open, betrokken manier en met humor. Door te benoemen wat er is en het hart én hoofd te laten spreken.

Wouter Craandijk

Ernst Jan van Heyningen

Als trainer/coach zie ik mijzelf als reisgenoot waarin ik met mijn medereiziger op zoek ga naar dat wat hen gelukkig en blij maakt in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je geestelijk en fysiek in beweging wordt gezet in een training, je snel tot de kern van de vraag komt.

Ik hou ervan mensen te enthousiasmeren, hun kracht naar boven te halen, te confronteren vanuit mijn hart met als doel hun horizon te verbreden en dat uit jezelf te halen wat erin zit.

Astrid Fremeijer

Astrid Fremeijer

Als senior Marketeer, gespecialiseerd in marketing- / communicatiemanagement en CRM verzorg ik met veel plezier de planning, marketing en communicatie van In-Venture.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring