Skip to main content
Persoonlijk

Leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je in staat bent om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van eigen kwaliteiten en talenten. Je weet wat je persoonlijk stijl is en wat jouw drijfveren zijn, maar je bent je ook bewust van je zwakke kanten en mogelijke valkuilen. Je weet hoe je dit alles kunt inzetten om op een bewuste manier keuzes te maken, zowel zakelijk als privé. Je bent instaat om het ideale niveau van spanning tot stand te brengen bij jezelf.

Hoe goed ken jij jezelf? Weet je waar je goed in bent? Weet je wat je tegenhoudt om gelukkig en succesvol te leven? Hoe is het met mijn spanning?

Essentiële vragen die de basis vormen van de persoonlijk leiderschap trajecten die In-Venture verzorgt. Trajecten die volledig gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, jezelf echt leren kennen en het ontdekken en benutten van je eigen unieke talenten. Talenten die zowel inzetbaar zijn voor jezelf als voor het team waarin je werkt. Trajecten die zorgen dat jij in staat bent om het ideale niveau van spanning bij jezelf te realiseren.


unieke eendaagse training

Welke kleur heeft jouw reptielenbrein?

"The way you fight shows who you truly are". Unieke ééndaagse training waarbij de methode Insights Discovery gecombineerd wordt met oefeningen uit de oosterse vechtkunst. Waardevolle inzichten voor zowel het individu als het team waarin je werkt.


Wat

levert deze dag op?

  • Inzichten in jouw persoonlijke, unieke talenten (en waarden);

  • Kennis en bewustwording van jouw overlevingsgedrag;

  • De juiste balans in jezelf vinden om effectiever te handelen in diverse (werk)situaties;

  • Omgaan met kracht en kwetsbaarheid, van jezelf en van anderen;

  • Persoonlijke Insights Discovery profiel met tastbare, concrete beschrijving over eigen gedragsvoorkeuren, kwaliteiten, blinde vlekken en communicatie do's en don'ts.

Ervaring

Centric

Edwin Kraaij, Manager Centric Managed Services

"Na enkele samenvoegingen en stevige groei van onze afdelingen was het hoog tijd om ook onze teamleiders te ondersteunen in het verder groeien in hun ontwikkeling en leiderschap. Op zoek naar een passend opleidingstraject met enkele wensen/ eisen vanuit onze kant. Van de gebaande paden af, durven uit te dagen, overweg kunnen met grote diversiteit in teamleiders (stijl, achtergrond en niveau) en een traject dat een goede fundering zou vormen voor toekomstige ontwikkelingen.

Lees verder

In mijn zoektocht kwam Stijn op mijn pad. Na enkele goede gesprekken kwam Stijn met een aanpak en een voorstel dat aansloot op onze verwachtingen.

Gestart met het traject (met enkele sceptische deelnemers!). Al heel snel kwamen de eerste dolenthousiaste teamleiders mijn kamer binnen lopen...... betere terugkoppeling over een dergelijk leer- en ontwikkeltraject kan je niet hebben.

Nu enige tijd later nog steeds enthousiaste teamleiders die geleerde in de praktijk brengen en verder ontwikkelen. Ook al de eerste vragen wanneer ik een volgend traject ga regelen met Stijn & Marijn.

Kortom, een tevreden en gegroeide groep teamleiders die elkaar vindt en op zoek is naar meer!"

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring