Skip to main content

Wat we doen

In-Venture helpt mensen om een diepere laag in zichzelf te (her)ontdekken, hun ware talenten te herkennen en hiermee de vertaling te maken naar het dagelijkse leven en werk.

Voor organisaties verzorgen wij diverse programma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, traineeships en persoonlijke coaching. Hiervoor stellen wij altijd een programma samen dat precies aansluit bij de ontwikkelbehoefte van de opdrachtgever. Ieder mens, ieder team is tenslotte uniek. Daarom geloven wij ook niet in standaard programma’s.

Alle programma’s bij In-Venture worden altijd op maat gemaakt, zodat deze optimaal aansluiten bij de leerbehoefte van het team of van het individu.

Filosofie

  • Leren door beleven

  • Ervaringsgericht

  • Het avontuur aangaan

  • Jezelf écht leren kennen

  • Ontdekken en benutten van unieke talenten

Ervaring

Triodos Bank

Maud Pinkers, Head of Marketing

Na een roerige periode waarbij o.a. de manager en een aantal collega’s zijn gewisseld heerste er binnen het team onduidelijkheid en een gevoel van onveiligheid. Ik heb Stijn benaderd omdat er een sterke behoefte was aan een nieuwe basis van vertrouwen, om weer als een echt, sterk team te kunnen werken en de energie en het vertrouwen in het team terug te brengen.

Begeleiding

Gedurende het traject van een half jaar, verdeeld over een persoonlijke intake met ieder teamlid en drie gezamenlijke sessies, hebben we samen gewerkt aan dit teamgevoel en het bouwen van vertrouwen. Met een belangrijke rol voor de eigen verantwoordelijkheid. De begeleiding van Stijn kenmerkt zich door een gezonde en prettige mix van kwetsbaarheid, confronteren, business sense en persoonlijke betrokkenheid.

Hij is, zeker ook door de individuele intakes heel persoonlijk betrokken bij eenieder en kan hierdoor in de gezamenlijke sessies een prettige manier interveniëren. Hij deinst er niet voor terug om het team en individuen op een prettige manier te confronteren, en zich daarbij zelf ook kwetsbaar op te stellen door eigen voorbeelden te delen. Hierdoor was het voor mijn team ook makkelijker om zichzelf kwetsbaar opstellen. Daarbij komt hij zelf uit een vergelijkbare werkomgeving, waardoor hij zich goed kan verplaatsen in ons, en bij het team ook geloofwaardig is.

Resultaat

Het team en de individuen zijn veel meer naar elkaar toe gegroeid, het vertrouwen is zichtbaar gegroeid. Wat er op tafel moest komen, is ook daadwerkelijk gezegd en geeft een hoopvolle basis om in de dagelijkse praktijk op verder te bouwen.

Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Stijn en Pieternel en de manier waarop we het programma echt samen hebben vormgegeven en ook continu in de loop van het afgelopen jaar hebben bijgesteld.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring