Skip to main content

Teamontwikkeling op afstand en toch dichtbij

Waar veel mensen tot vorige week gewend waren om vaak onder collega’s te zitten, zal het voor velen de komende tijd, werken vanuit huis betekenen. En mogelijk gaat dat nog veel langer duren. Het gaat veel van ons vragen, van onze flexibiliteit, van onze veerkracht en van onze bereidheid om te kijken naar wat wel mogelijk is.

Het is fijn om te kijken op welke manier er in deze tijd gebouwd kan worden aan het verstevigen van het fundament, elkaar te inspireren en andere manieren te zoeken om fijn met elkaar samen te werken.

Daar heeft In-Venture mooie oplossing voor bedacht. Wij kunnen interactieve trainingen faciliteren via een online omgeving om zo deze tijd te benutten om met je eigen ontwikkeling en die van je team aan de gang te gaan. Zo kan je op een veilige manier met elkaar zijn, verbinding maken, jezelf ontwikkelen en werken aan een sterk fundament voor een fijne samenwerking, voor nu en voor straks!

Juist in deze tijd aandacht voor persoonlijke/teamontwikkeling

We bieden een interactieve training via een online platform zodat juist in deze tijd aandacht gemaakt kan worden voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling en je op een leuke, inspirerende manier kunt bouwen aan een stevige basis van jouw team. Ter ondersteuning van het proces zullen we ook we gaan werken met Insights Discovery.

Naast een leuke ochtend of middag, waarin we op een andere manier, interactief aan de slag gaan, krijg je ook het volgende mee:

  • Een persoonlijk Insight Discovery profiel met inzichten in jouw eigen gedragsvoorkeuren, sterke & zwakke punten, jouw waarde voor het team en inzicht in jouw blinde vlekken.
  • Inzichten in de gedragsvoorkeuren van jouw collega’s wat jou kan helpen om te begrijpen waarom het met de ene collega wat makkelijker gaat dan met de andere.
  • Inzichten in hoe je effectiever met jouw collega's kunt communiceren.
  • Inzichten in hoe het team verdeeld is en wat dat betekent voor de kracht van dit team en wat het betekent voor mogelijke blinde vlekken. Die krijg je ook visueel aangeboden via een teamwiel.
  • Een gemeenschappelijke taal om elkaar te begrijpen en om elkaar feedback te geven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met mij op via stijn@in-venture.nl of op +31 641 764 393.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring