Skip to main content
1-OP-1 COACHING

ir. Ben Kuipers

LANDSCHAPSARCHITECT
Begin 2014 heb ik Stijn leren kennen via het Itip. Omgaan met conflicten is een van de thema's waar ik in wil groeien. De bokslessen met Stijn hebben me daarbij een geweldige boost gegeven.

Met boksen moet je de confrontatie wel aangaan. Voel je waar je grenst ligt. En ervaar je dat je die moet en kunt bewaken. De manier waarop ik het boksgevecht aanging bleek veel te zeggen over de wijze waarop ik conflicten aanga. Ongecontroleerd en ongericht in plaats vanuit rust en ontspanning. En mijn verdediging bleek agressiever dan ik zelf besefte. Kortom, door het zelf ervaren in een veilige setting ben ik erg veel te weten gekomen van mijn 'vechtstijl'. En heb ik een goed gevecht kunnen gaan waarderen als een krachtige en positieve vorm van communicatie.

Tot slot was Stijn ook bereid mij samen met mijn vrouw met de bokshandschoenen tegenover elkaar te plaatsen. Voor wie de respectvolle wijze van de bokslessen van Stijn niet kent klinkt dit misschien vreemd. Voor ons was het een fantastische ervaring die een aantal hardnekkige patronen blootlegden die ons hinderden om op een constructieve wijze geschillen op te lossen. "Dank je wel Stijn”

Meer ervaringen

Benieuwd naar meer ervaringen van anderen met onze manier van werken? Waar kwamen ze voor? Wat was het resultaat? Lees de ervaringen van Fabiënne, Sophie, Sigrid, Richard, Maud, Edwin, Nard, Maurice, Robin, Bernard, Patty, Annelies, Ben en Marlies.

TEAMONTWIKKELING

Patty Zuidhoek

DIRECTEUR ZAKELIJKE RELATIES TRIODOS BANK
Het programma van In-Venture werd ingezet voor een nieuw samengesteld team dat bestond uit mensen die al wel binnen de afdeling werkten, maar nog niet eerder met elkaar in een team.
TEAMONTWIKKELING

Management Team

YAYA
Door de groei van de organisatie en het vaststellen van nieuwe doelstellingen is besloten om het Management Team te ondersteunen bij verdere groei op het gebied van leiderschap. Met het team van 6 hebben we bij Stijn meerdere trainingen gevolgd. We hebben gewerkt aan het teamgevoel en het bouwen van vertrouwen, met als doel de juiste teamspirit en frisse energie over te dragen naar de rest van de organisatie.
TEAMONTWIKKELING

Maud Pinckers

HEAD OF MARKETING TRIODOS BANK
Na een roerige periode waarbij o.a. de manager en een aantal collega’s zijn gewisseld heerste er binnen het team onduidelijkheid en een gevoel van onveiligheid.
TEAMONTWIKKELING

Fabiënne Bastiaens

TEAM LEADER CLAIMS SAMSUNG ELECTRONIC BENELUX
Ik vond het een erg energieke en inzichtgevende training. De combinatie van het theoriegedeelte in de ochtend en het actieve deel in de middag heeft ervoor gezorgd dat iedereen zijn aandacht erbij bleef houden.
TEAMONTWIKKELING

Robin Friend

DIRECTEUR-EIGENAAR MOONGRO
We hebben met een deel van ons bedrijf een training van In-Venture gekregen, een ongelooflijke ervaring!
TEAMONTWIKKELING

Sophie Wynands

SENIOR CONSULTANT KPMG
Jaarlijks houden wij als team een strategiedag waarbij we o.a. ook een activiteit ondernemen die het liefst sportief is. Op zoek naar een geschikte activiteit kwamen wij de training van Stijn tegen, ‘Martial Arts as a Metaphor’, en dit in combinatie met Insights Discovery.
TEAMONTWIKKELING

Maurice Peeters

HEAD OF MARKETING TRIODOS BANK
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Waarom vind ik deze quote zo van toepassing op de Reis van de Held? Omdat het programma onze trainees uitdaagt om grenzen te verleggen, nieuwe wegen te bewandelen, zich in het avontuur te storten.
TEAMONTWIKKELING

Sigrid Meltzer

SENIOR MANAGER 09 SOLUTIONS
We chose the training to help our young talents develop and understand themselves and their skills better to be a strong team together.The approach was fun, dynamic, different from what we have seen on the market. Teamwork makes the dream work!
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Edwin Kraaij

MANAGER CENTRIC MANAGED SERVICES
Na enkele samenvoegingen en stevige groei van onze afdelingen was het hoog tijd om ook onze teamleiders te ondersteunen in het verder groeien in hun ontwikkeling en leiderschap.
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Bernard Huisintveld

AREA MANAGER ADECCO GROEP NEDERLAND
De coachingsgesprekken met Stijn zijn voor mij erg waardevol geweest. Als manager liep ik tegen een aantal zaken aan in mijn werk. De achtergrond en kwaliteiten van Stijn maakten het voor mij erg zinvol om de gesprekken aan te gaan.
TRAINEESHIP & 1-OP-1 COACHING

Richard van den Hoorn

Ik heb Stijn tijdens mijn Traineeship van Young Capital leren kennen tijdens het onderdeel 'de reis van de held'. Hierin stond persoonlijke ontwikkeling en groei centraal.
TRAINEESHIP

Mélanie Gozzo

TRAINEE YOUNG CAPITAL / INITIATIEFNEMER GOZZO
Soms neem ik mijn eigen kwaliteiten voor lief, maar kijken anderen hier juist tegenop. Puur, eerlijk, optimistisch, inspirerend, motivator, spontaan, open. Het is een verbluffend gevoel hoe anderen mensen mijn karaktereigenschappen weten te spiegelen. Kwaliteiten waar ik vaak niet bij stil sta.
1-OP-1 COACHING

ir. Ben Kuipers

LANDSCHAPSARCHITECT
Begin 2014 heb ik Stijn leren kennen via het Itip. Omgaan met conflicten is een van de thema's waar ik in wil groeien. De bokslessen met Stijn hebben me daarbij een geweldige boost gegeven.
1-OP-1 COACHING

Nard Hoefnagels

Tijdens mijn persoonlijke traject bij het Itip heb ik Stijn als begeleider gehad. Het tweede blok heeft mij daarin echt veranderd.
1-OP-1 COACHING

Annelies Boele

Regelmatig had ik last van nachtmerries waar ik ook overdag veel mee bezig was. Ik voelde me vaak angstig en verdrietig door de dromen die ik ’s nachts had en sliep slecht of was bang om te gaan slapen.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring