Skip to main content
1-op-1

Coaching

Loopt het niet helemaal zoals je zou willen? Mis je plezier, focus, kracht, levenslust? Wil je meer zicht op je talenten? Wil je meer uit je leven of je werk halen? Heb je teveel of te weinig spanning? Dan zou persoonlijke coaching iets voor jou kunnen zijn!

Traject
Een coachingstraject begint altijd met een intakegesprek om van beide kanten te kijken of er een klik is en of er gewerkt kan worden met het thema waar iemand voor komt. Afhankelijk van het thema bestaat het coachingstraject uit 5-9 gesprekken, vaak ook ondersteund met een persoonlijk Insights Discovery profiel.

Tijdens de coachingssessies zullen we met verschillende vormen werken en ook af en toe ervaringsgerichte, lichamelijke oefeningen doen ter ondersteuning van het bewustwordingsproces. Daarin zullen we ook altijd kijken hoe het is met jouw spanning en je helpen om tot een ideaal niveau van spanning te komen. Indien het coachingstraject vanuit de werkomgeving wordt gefaciliteerd kunnen er ook 3-gesprekken in het traject zitten, waarbij een start, een voortgang en eindgesprek van toepassing is.

Thema's die aan bod kunnen komen

  • Persoonlijk leiderschap

  • Meer plek innemen in je leven

  • Je meer leren uitspreken

  • Ontdekken van jouw unieke kwaliteiten

  • Omgaan met opgekropte woede

  • Leiderschap

  • Je passie (her)ontdekken

Ervaring

Marlies Fickweiler

"Stijn heeft een coachingstijl die heerlijk in balans is. Hij kan zowel goed luisteren en je ruimte geven, maar weet ook wanneer hij je wil remmen, spiegelen of 'sturen'. Bij dit 'sturen' aarzelt hij niet, is hij direct, weet de juiste toon te vinden en is eerlijk. Stijn voelt -zelf als mens- heel fijn in balans, een aspect wat ik heel belangrijk vind bij iemand die jou 'hulp' verleent.

Stijn blijft in coaching vooral een medemens, wordt niet een (alwetende) therapeut op een troon. Dit maakt hem toegankelijk en maakt hem extra benaderbaar. Na een gesprek met Stijn ben je zowel lichter als een stevigere versie van jezelf. Prachtig.

Daarbij bruist Stijn. Hij bruist van enthousiasme, enthousiasme voor jouw proces, voor jou als mens, voor het werk wat hij doet. Stijn is een wijze, kundige, prettige coach. Ik kan hem zeker aanbevelen!"

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring